Αρχική σελίδα

Η αισθητική είναι τέχνη. Η τέχνη είναι ομορφιά και η ομορφιά είναι ζωή. Χριστίνα Γιαννούλα - Λέφα.


Το εργαστήριο αισθητικής Beauty Flair στηριζόμενο με σεβασμό και προσήλωση σε αυτόν τον κανόνα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για την γυναίκα που ξέρει να επιλέγει.


Κάθε περιποίηση είναι μια απόλυτη εμπειρία φροντίδας και πολυτέλειας χαρίζοντας μια αίσθηση απαράμιλλης ομορφιάς και ευεξίας.


Έχοντας ως ΄΄οδηγό΄΄ επιλεγμένα προϊόντα, στόχος του χώρου είναι, μέσα απο τις θεραπείες υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα με την απόλαυση, να μεταφέρει σε κάθε γυναίκα την αίσθηση της καλαισθησίας, τόσο στη ψυχή και το νού όσο και το πρόσωπο και το σώμα.


Δίνοντας ύψιστη σημασία στην υγεία κάθε επισκέπτριας, το Beauty Flair παρέχει μηχανήματα σύγχρονης και προηγμένης τεχνολογίας και αποστειρωμένο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας εγγυημένη ασφάλεια και σιγουριά.


Άλλωστε Υγεία, Ομορφιά, Χαλάρωση και Λάμψη είναι τα χαρακτηριστικά τα οποία κάθε γυναικεία παρουσία ονειρεύεται και προσπαθεί για αυτά.


Αφεθείτε στα χέρια μας, χαλαρώστε και περάστε ευχάριστα στο καθαρό και γαλήνιο περιβάλλον του Beauty Flair κάποιες στιγμές αφιερωμένες μόνο σε εσάς!