Σχετικά

Η αισθητική είναι τέχνη.   Η τέχνη είναι ομορφιά και η ομορφιά είναι ζωή.   Χριστίνα Γιαννούλα - Λέφα.

Image-3

Το εργαστήριο αισθητικής Beauty Flair στηριζόμενο με σεβασμό και προσήλωση σε αυτόν τον κανόνα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για την γυναίκα που ξέρει να επιλέγει. Κάθε περιποίηση είναι μια απόλυτη εμπειρία φροντίδας και πολυτέλειας χαρίζοντας μια αίσθηση απαράμιλλης ομορφιάς και ευεξίας. Έχοντας ως ΄΄οδηγό΄΄ επιλεγμένα προϊόντα, στόχος του χώρου είναι, μέσα απο τις θεραπείες υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα με την απόλαυση, να μεταφέρει σε κάθε γυναίκα την αίσθηση της καλαισθησίας, τόσο στη ψυχή και το νού όσο και το πρόσωπο και το σώμα. Δίνοντας ύψιστη σημασία στην υγεία κάθε επισκέπτριας, το Beauty Flair παρέχει μηχανήματα σύγχρονης και προηγμένης τεχνολογίας και αποστειρωμένο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας εγγυημένη ασφάλεια και σιγουριά. Άλλωστε Υγεία, Ομορφιά, Χαλάρωση και Λάμψη είναι τα χαρακτηριστικά τα οποία κάθε γυναικεία παρουσία ονειρεύεται και προσπαθεί για αυτά. Αφεθείτε στα χέρια μας, χαλαρώστε και περάστε ευχάριστα στο καθαρό και γαλήνιο περιβάλλον του Beauty Flair κάποιες στιγμές αφιερωμένες μόνο σε εσάς!

Υπηρεσίες

Θεραπείες   Προσώπου,   Περιποίηση   Άκρων   -   Σώματος,   Αποτρίχωση,   Μακιγιάζ

 • Θεραπείες Προσώπου

  Για μας το κάθε πρόσωπο είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Για αυτό το λόγο η κάθε θεραπεία προσώπου είναι εξατομικευμένη στις ανάγκες του εκάστοτε προσώπου και στον τύπο του δέρματος του, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την καθημερινότητά του και την ηλικία του. Παίρνοντας ένα καλό ιστορικό και αναλύοντας το δέρμα σας επιλέγουμε προσεκτικά την κατάλληλη αγωγή και έτσι βρίσκουμε τη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

 • Περιποίηση Άκρων

  Τα χέρια και τα πόδια μας καταπονούνται καθημερινά. Τα χέρια μας, μας βοηθάνε να εργαζόμαστε, να αγγίζουμε ο ένας τον άλλον, να έχουμε την αίσθηση της αφής, μία από τις σπουδαιότερες αισθήσεις του ανθρώπου. Είναι απαραίτητη η φροντίδα τους σε καθημερινή βάση. Τα πόδια μας, μάς μεταφέρουν και μας στηρίζουν συνεχώς, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να τα φροντίζουμε και να τα προσέχουμε, και όχι να τα αγνοούμε. Η κίνηση των ποδιών είναι από τα πολυτιμότερα αγαθά που έχουμε ως άνθρωποι, άντρες και γυναίκες.

 • Περιποίηση Σώματος

  AROMATHERAPY MASSAGE
  Τα αιθέρια έλαια, Λεβάντα, τριαντάφυλλο, γεράνι, πορτοκάλι και άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαλάξεις στο σώμα, οι οποίες: ανακουφίζουν από τους μυϊκούς πόνους, χαλαρώνουν το σώμα και βελτιώνουν τη διάθεση..
  SALT & OIL SCRUB
  Ένα προσεκτικά συνδυασμένο μίγμα από αιθέρια έλαια και θαλάσσιο αλάτι βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος προστατεύοντας το από την ξηρότητα και βοηθώντας το να επανακτήσει τη χαμένη του ενέργεια

 • Αποτρίχωση

  Η Τρίχα Γενικά Η τρίχα όταν είναι στεγνή έχει ελαστικότητα 20-30%. Όταν είναι βρεγμένη 100% και όταν είναι στον ατμό 300%. Η τρίχα είναι υδρόφιλος και αντέχει στις καιρικές μεταβολές. Μεγαλώνει 10-20 εκατοστά το χρόνο και μια φυσιολογική πτώση των μαλλιών είναι 30-60 τρίχες την ημέρα. Τρίχες υπάρχουν σε όλα τα μέρη του σώματος εκτός από τις παλάμες, τα πέλματα, τη ονυχοφόρο φάλαγγα και ορισμένα μέρη των γεννητικών οργάνων. Τις τρίχες τις χωρίζουμε σε παχιές και χνοώδεις. Ο αριθμός των τριχών του τριχωτού της κεφαλής κατά μέσον όρο για μεν τους ξανθούς είναι 140 χιλιάδες, για μεν τους μελαχρινούς 100 χιλιάδες. Ο ρυθμός αύξησης διαφέρει. Εξαρτάται δε από το είδος των τριχών και την εποχή (το καλοκαίρι οι τρίχες αυξάνονται γρήγορα) και ανάλογα με το σημείο του σώματος που υπάρχουν. Οι τρίχες του τριχωτού της κεφαλής αυξάνονται 1 με 2 εκ. το μήνα, μετά το θάνατό τους εξακολουθούν για λίγο να μεγαλώνουν. Προσφέρουμε. • Πολυτελής αποτρίχωση σε όλο το πόδι. • Πολυτελής αποτρίχωση στο μισό πόδι. • Αποτρίχωση μασχάλης. • Αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι. • Αποτρίχωση φαβορήτας. • Αποτρίχωση μουστάκι. • Αποτρίχωση πηγούνι. • Αποτρίχωση χεριών.

Επικοινωνία

Φόρμα Μηνύματος

Στοιχεία Επικοινωνίας

BeautyFlair
ΥπεύθυνοςΧριστίνα - Γιαννούλα Λέφα
ΔιεύθυνσηΒύρωνος 14 | 2ος Όροφος
ΠόληΤρίκαλα, 42100
Τηλέφωνο24310 75015
Fax24310 85844

Η θέση μας στον χάρτη

© 2017 BeautyFlair . All rights reserved
Design by SoftGr Inc.